Broileri-parsakaali-fetapaistos

Pohja
1 dl perunahiutaleita (laktoosittomia ja gluteenittomia, esim. Mielihyvä)
2 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
(1 tl ksantaania)
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
1 dl kylmää vettä

Täyte
400 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 pussi (200 g) pakastettua parsakaalia tai tuoretta
1 dl mustia kivettömiä oliiveja (Linda-oliiveja tai muita joihin ei ole lisätty väriä = parempia)
100 g fetajuustoa kuutioituna
2 munaa
2 dl ruokakermaa (vähälaktoosista)
0,5 tl mustapippurirouhetta

Valmista pohja: Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia ennen täytteiden lisäämistä.

Ruskista broilerinsuikaleet ja jäähdytä. Levitä broilerinsuikaleet piirakkapohjan päälle. Lisää muut täyteen ainekset. Vatkaa munat ja kerma ja mustapippurirouhe keskenään sekaisin ja kaada täyteainesten päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: