Tonnikala-meetvurstipizza (gluteeniton)

Pohja:
3 dl vettä
40 g hiivaa
1 rkl psylliumkuorijauhetta
1 tl suolaa
5 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
1 dl karkeita maissijauhoja
3 rkl öljyä

Täyte:
pieni purkillinen tomaattisosetta
4 dl emmentaljuustoa
1 tölkki tonnikalaa öljyssä
8-10 viipaletta kalkkunameetvurstia
1 pieni tölkki herkkusieniä
oreganoa

Sulata hiiva haaleaan veteen ja lisää psylliumkuorijauhe ja anna turvota 10 minuuttia. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi massaksi. Levitä se ohuesti pellille leivinpaperin päälle.

Ohenna tomaattisose vedellä.Täytä pizza ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Paista pizza 200 asteessa 30 minuuttia. Ripottele valmiin pizzan päälle oreganoa.

Alkuperäinen resepti täältä.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. JenniKaroliina
    Nov 03, 2012 @ 10:35:29

    Oi!🙂 Tätä täytyy kokeilla siskoni kanssa.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: