Katkarapu Pil Pil

450g isoja katkarapuja (kuorettomia)
5 tomaattia
1 dl lehtipersiljaa, silputtuna
1 dl korianteria, silputtuna
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tomaattipyrettä
½ rkl valkosipulimurskaa
1 tl jeeraa
1/4 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippurijauhetta

Puolita tomaatit ja kaavi tomaattien sisukset pois. Raasta tomaatit ja heitä kuoret pois.

Laita kattilaan tomaattipyree, raastetut tomaatit, persilja, korianteri, valkosipuli, oliiviöljy ja kaikki mausteet ja paista 15 minuutin ajan. Sekoittele välillä.

Aseta katkaravut uunivuokaan, kaada päälle hieman oliiviöljyä ja peitä tomaattikastikkeella.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile tuoreen lämpimän leivän kanssa.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: