Meksikolainen chilivuoka

400g naudan jauhelihaa
Suolaa, pippuria ja chiliä maun mukaan
1 iso sipuli silputtuna
3 sellerin vartta, silputtuna
1 prk Santa Maria Yellow Chiliä
400g tomaattimurskaa
1 prk taco-kastiketta
400g säilykemaissia
250g munanuudeleita
1 dl cheddar-raastetta

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Paista sipuleita ja jauhelihaa pannulla 5-10 min, tai kunnes jauheliha on ruskistunut (mausta maun mukaan). Lisää selleri, chili, tomaattimurska, tacokastike ja maissit. Laske levyn lämpötilaa ja jätä seos paistumaan hiljalleen.

Samalla, keitä nuudelit, valuta ja kaada ne sitten uunivuokaan. Kaada jauhelihaseos nuudeleiden päälle ja sekoittele. Levitä juustoraaste päälle. Paista uunissa 20 minuuttia.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: