Somalialainen kaura-tomaattikeitto

2 rkl kasviöljyä
1 sipuli, silputtuna
1 tl valkosipulia, murskattuna
1 tomaatti, pilkottuna
1 kanaliemikuutio
2 dl pikakaurahiutaleita
4 dl vettä
1 rkl mustapippurirouhetta
2½ dl maitoa

1. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja valkosipulimurska.
2. Lisää kanaliemikuutio ja tomaatti. Kypsennä kunnes tomaatti on pehmeää.
3. Lisää kaurahiutaleet, pippuri ja vesi; keitä 10 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella, kunnes keitto on tasaista.

5. Käännä levy pois päältä, lisää maito ja anna muhia vielä 2 minuuttia jälkilämmöllä.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: