Maraq digir

4 rkl oliiviöljyä
2 sipulia, silputtuna
500g kidneypapuja (valutettu ja huuhdeltu)
500g paseerattua tomaattia
2 chiliä; silputtuna
2 tl valkosipulia, murskattuna
8 basilikanlehteä, silputtuna

1. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja paista kunnes ne ovat läpikuultavia.
2. Lisää paseerattu tomaatti, chilit, valkosipuli ja basilika. Peitä kannella ja anna hautua 8 minuuttia.
3. Lisää pavut ja hauduta vielä 5 minuuttia.

4. Poista levyltä, anna jäähtyä muutaman minuutin. Tarjoile muuffojen tai anjeerojen kanssa.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: