Brie-pestoleivos

Ystäväni kertoi tehneensä voitaikinasta ja briejuustosta tämänmoisen väsäyksen ja päätin itsekin kokeilla. Säädin reseptin omaan makuuni sopivaksi (eli kaupan valmistaikinan sijaan tein voitaikinan itse).

Voitaikina:
250 g margariinia/voita
5 dl vehnäjauhoja
1 dl kylmää vettä

Täyte:
1 pkt briejuustoa
1 dl pinjansiemeniä
4 rkl vihreää pestoa

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot kulhossa.Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta pallo ja aseta se piirakkavuokaan. Levitä taikina tasaisesti vuoan pohjaan käsillä painellen.

Leikkaa Briejuusto sivulta puoliksi ja sitten paloiksi. Asettele palaset taikinan keskelle. Levitä juuston päälle pestoa.

Käännä taikinan reunat briejuuston päälle, niin, että keskelle jää aukko. Kaada pinjansiemenet keskelle.

Paista uunissa, 200 asteessa, tunnin ajan. Tarjoile jäähtyneenä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: