Meksikolainen cheddarkana

4 luutonta kananrintaa/reittä, nahka poistettu
2½ dl salsaa
2½ dl cheddarjuustoa, raasteena (en löytänyt raastetta, joten laitoin cheddarsuikaleita)
1 valkosipulinkynsi, murskattuna
hyppysellinen suolaa
hyppysellinen mustapippurirouhetta
hyppysellinen kuminajauhetta

Lämmitä uuni 190 asteeseen.
Kuumenna öljytty paistinpannu keskilämmöllä. Hiero kanoihin valkosipulia, suolaa, pippuria ja kuminaa ja laita kanat sitten pannulle. Ruskista kanoja joka puolelta, niin ettei mikään kohta ole enää vaaleanpunainen (10-15 min).

Siirrä kanat uunivuokaan, päällystä salsalla ja cheddarilla ja paista uunissa 15-20 minuuttia (kunnes juusto kuplii ja alkaa ruskistua). Tarjoile riisin kera.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: