Shfta

700g naudan jauhelihaa
1 sipuli, hienoksi silputtuna
2 valkosipulinkynttä, silputtuna
1 pieni nippu sellerinlehtiä, silputtuna
1 pieni nippu persiljanlehtiä, silputtuna
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Hyppysellinen kuminajauhetta
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 rkl jauhoja
Öljyä paistamiseen

Vaivaa jauhelihaa silputtujen ainesten kanssa, kunnes se on kuin taikinaa. Lisää mausteet, jauhot, tomaattipyre ja vaivaa tasaiseksi.

Muodosta jauhelihasta pieniä pitkuloita ja uppopaista öljyssä, kunnes ovat ruskeita ja rapeita.

Alkuperäinen resepti täältä.

3 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 21, 2014 @ 23:31:50

    Hyvää oli etenkin jos haluaa oikein jotakin rasvaista.Toisaalta jauheliha on aina herkullista miten päin vain. 😉

    Vastaa

  2. Marfa
    Hel 17, 2014 @ 00:32:43

    Hei!
    Eiköhän ”kumina” tässäkin tarkoita juustokuminaa eli jeeraa eikä kuminaa. Ainakin alkuperäisestä reseptistä näin päättelin, ja muutenkin vähän tuntuu että juustokumina sopisi paremmin… 🙂

    Vastaa

    • pinja85
      Hel 17, 2014 @ 13:23:10

      voipi olla… näissä enkunkielisissä resepteissä on usein haasteena tuo kumina/juustokumina kun käyttävät samaa nimeä… tässä reseptissä en sanoisi, että sillä on juuri väliä, sillä kyseessä on vain ”hyppysellinen”. Itse käytin tavallista kuminaa ja hyvää tuli, joten sen laitoin sitten reseptiinkin. Kukin tuunatkoon kuten haluaa. 🙂

      Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: