Purgach

1,1 kg vehnäjauhoja
400g kreikkalaista jogurttia
1 tl suolaa
3 kananmunaa
300 g margariinia

1. Vispaa jogurtti, kananmunat ja suola isossa kulhossa.
2. Kaada jauhot jogurtin päälle ja rupea vaivaamaan käsin.
3. Sulata margariini pannulla ja kaada sitten taikinan päälle. Jatka vaivaamista, kunnes taikina on napakkaa. Levitä taikina öljyttyyn uunivuokaan (35cm halkaisija). Painele taikinaan syviä reikiä etusormellasi.

4. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja laita sitten leipä uuniin. Paista 50 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja anna leivän olla uunissa vielä 10 minuuttia jälkilämmöllä.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 21, 2014 @ 23:30:31

    Tää leivänyritys meni kyllä niin penkin alle.. 😦 Lopputulos oli niin kova, etten saanut edes vuoasta irti kunnolla, roskiin meni.

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: