Lobiyên Çêkirî

500g tuoreita vihreitä papuja
3 valkosipulinkynttä
½ dl kasviöljyä
1 kananmuna
½ rkl suolaa

Leikkaa pavuista päät pois. Pese pavut hyvin runsaalla vedellä ja kuivaa. Leikkaa pavut kahteen/kolmeen osaan ja aseta ne isoon laakeaan kattilaan ja kaada päälle sen verran vettä, että pavut peittyvät. Keitä 35-40 minuuttia keskilämmöllä. Valuta vesi pois, mutta säästä sitä vähän käytettäväksi myöhemmin.

Murskaa valkosipuli morttelissa ja sekoita siihen suola ja tilkka papujen keitinvettä. Sekoita hyvin.

Kaada öljy kattilaan ja kuumenna se. Lisää pavut ja valkosipulisekoitus. Sekoita varovasti. Lopuksi lisää kananmuna ja sekoittele varoen.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: