Kurdilainen kikhernesalaatti

3 rkl extra virgin oliiviöljyä
1 rkl paahdettuja kuminansiemeniä
1 pieni punasipuli, silputtuna hienoksi
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1½ cm tuoretta inkivääriä, raastettuna
½ tl suolaa
½ tl mustapippurijauhetta
1/8 tl cayennea
2 rkl limemehua
1 iso tomaatti kuutioituna
5 dl kikherneitä (vaihtoehtoisesti voi käyttää myös kidney- tai valkoisia papuja)
1½ dl tuoretta korianteria, silputtuna

1. Kuumenna öljy pannulla ja paista kuminansiemeniä, kunnes ne rupeavat tuoksumaan vahvasti.
2. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä kunnes sipuli on pehmeää.
3. Lisää loput ainekset ja paista 5 minuutin ajan. Tarjoile kuumana, korianterisilpulla koristeltuna.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 23, 2014 @ 19:22:49

    Tää oli aivan mielettömän maukasta, kun laitoin mukaan vielä naudanpaistia. Raati myhäili tyytyväisenä. 🙂

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: