Kana Sukhar

500g kananrintaa kuutioituna
2 rkl öljyä
1 sipuli, silputtuna
1 tl valkosipulia, murskattuna
1 kanaliemikuutio
1/2 vihreä paprika, viipaloituna
1/2 punainen paprika, viipaloituna
1 porkkana, ohuesti viipaloitu tai karkeasti raastettuna
2½ dl vettä tai kanalientä

1. Kuumenna öljy kattilassa ja paista sipuleita siinä kunnes ovat läpikuultavia.
2. Lisää kanat, kanaliemikuutio (murskaa sormin) ja valkosipuli. Peitä kattila kannella ja anna hautua minuutin ajan.
3. Lisää vesi/kanaliemi, peitä kannella ja anna hautua 10 minuuttia.
4. Lisää paprikat ja porkkanata ja kypsennä vielä 2 minuuttia. Tarjoile anjeeroiden kanssa.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: