Kreikkalainen kaalipata

500g naudan jauhelihaa
400 g pintopapuja
400 g kidneypapuja
3 tomaattia, kuutioituna
1 vihreä chili, siemenet poistettu ja viipaloituna
1 tlk yrttimaustettua tomaattimurskaa
400 g säilykemaissia, valutettuna
2 dl tomaattimehua
4 dl vettä
500 g kaalisalaattia (minä käytin kaali-porkkanasalaattia)
1 tl Turkin baharatia
2 tl suolaa

Ruskista jauheliha öljyssä isossa kattilassa. Lisää lihat sekaan loput ainekset ja anna hautua kannen alla matalalla lämmöllä tunnin ajan.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: