Soganli, Kirmizi Biberli Firinda Somon

1kg lohifilee
2 sipulia, puolitettu ja ohuesti viipaloitu
1 punainen paprika, viipaloitu
6-8 siivua sitruunaa
3 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria maun mukaan

Lämmitä uuni 180 asteiseksi.

Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää sipulit ja paprikat öljyyn ja paista niitä kunnes ovat pehmeitä (noin 5 minuuttia). Mausta suolalla ja pippurilla ja jätä jäähtymään.

Levitä iso folio uunipellin päälle ja aseta lohifilee sen päälle. Levitä sipulit ja paprikat lohen päälle tasaisesti. Aseta sitruunasiivut koko komeuden päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Kääri folio lohen päälle, sulkien paketin niin, että päälle ja pieni rako, josta kosteus pääsee poistumaan. Aseta lohi esilämmitettyyn uuniin noin 25 minuutiksi (huomioi, että kypsennysaika riippuu täysin kalan koosta/paksuudesta).

Tarjoile lohi vihreän salaatin ja höyrytettyjen kasvisten kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 21, 2014 @ 22:53:30

    Tää on maukas resepti ja kiva idea.Tosin lohi on hyvää uunissa ihan sellaisenaankin.

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: