Amerikkalainen suklaa-juustokakku

Valmistusaineet
Pohja
175 g Domino minttu -keksejä
50 g voita sulatettuna

Täyte
3 rkl vaniljakreemijauhetta
200 g taloussuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl kuohukermaa

Koristeluun
suklaarouhetta tai -lastuja/
hasselpähkinöitä tai cashewpähkinöitä paahdettuna/
vadelmia

Aloita juustokakun valmistaminen murskaamalla keksi. Sekoita ne sen jälkeen voin kanssa. Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää vaniljakreemijauhe, sokerit ja viimeisenä vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna suklaa-juustokakun hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.
Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Koristele kakku suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa, pannulla paahdetuilla pähkinöillä tai tuoreilla vadelmilla.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: