Baingan Bhurta

1 munakoiso paistettu uunissa, kunnes pehmeä
2 vihreää chiliä, hienoksi silputtuna
3 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 tl korianterijauhetta
1 tl kuminajauhetta
½ tl kurkumaa
1 tl garam masalaa
2½cm inkiväärin pala raastettuna
2 valkosipulin kynttä murskattuna
2½ dl ruokajogurttia
2 rkl gheetä
2 rkl korianterinlehtiä silputtuna
suolaa maun mukaan

Poista munakoisosta kuori ja mössää massa kulhossa.
Kuumenna ghee pannulla ja paista kevätsipuleita kunnes ovat pehmeitä.
Lisää inkivääri, valkosipuli ja vihreät chilit ja paista pari minuuttia.
Lisää korianteri- ja kuminajauhe, garam masala, suola ja korinaterisilppu.
Paista hetki ja lisää sitten munakoisomössö ja paista 5-10 minuuttia.

Lisää ruokajogurtti sekaan ja tarjoile.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: