Makoud Bil Djedj

Kanatäytteisiä perunapiiraita.

1 kg perunoita kuorittuna
2 kananmunaa vatkattuna
1 sipuli hienoksi silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
1/4 tl suolaa
1/4 tl kurkumaa
1/8 tl kanelia
2 dl persiljaa silputtuna

250g kananrintaa paistettuna ja paloiteltuna
1/8 tl kanelia
1/8 tl mustapippuria
1½ dl jauhoja
Öljyä paistamiseen

Keitä perunoita, kunnes ovat pehmeitä. Valuta vesi pois ja muussaa. Lisää sekaan kananmunat, sipuli, valkosipuli, suola, kurkuma, kaneli ja persilja. Sekoita hyvin.

Yhdistä kana, kaneli ja pippuri ja jätä odottamaan.

Levitä jauhoja leikkuulaudalle ja levitä perunamuussi jauhojen päälle muodostaen n. 7,5 cm leveän, 5 cm paksun ja 30cm pitkän pötkön. Painele keskelle vako ja aseta kananpalat vakoon. Painele vako kiinni, niin että perunamuussi peittää kanat. Jauhota kauttaaltaan.

Leikkaa pötköstä kahdeksan palaa ja jauhota niistä myös leikatut reunat. Kuumenna öljy kasarissa tai kattilassa ja uppopaista pallerot yksitellen ruskeiksi. Aseta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois. Tarjoile leivän sisällä tai lisukkeiden kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: