Tomaattinen kana Tarkari

Ainekset

1 kg kanaa leikattuna paloiksi
7½ dl sipulia silputtuna
5 dl tomaatteja paloiteltuna
5 dl kanalientä
1 tl sarviapilansiemeniä
1 tl kuminansiemeniä
1 tl sinapinsiemeniä
3 kuivattua punaista chiliä
2 laakerinlehteä
1 rkl valkosipulia murskattuna
1 rkl tuoretta inkivääriä murskattuna
5 tuoretta punaista chiliä murskattuna (tässä saa käyttää omaa harkintaa jos ei pidä kovin tulisesta ruoasta) 😉
1 tl kurkumaa
1 rkl jeeraa
1 rkl korianterijauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
4 rkl (sinappi)öljyä
Suolaa maun mukaan
2 rkl tuoretta korianteria silputtuna

Sekoita kananpalat, mustapippurirouhe, kurkuma ja suola. Kuumenna öljyä isossa kasarissa ja paista sarviapilansiemeniä, kunnes ne ovat muuttuneet tummiksi. Lisää kuminansiemenet, sinapinsiemenet, kuivatut chilit ja laakerinlehdet; paista 15 sekuntia.

Lisää sipulit ja ruskista. Lisää inkivääri ja valkosipuli sipulien sekaan ja paista noin 30 sekuntia. Lisää tähän seokseen jeera, korianterijauhe ja murskattu chili. Paista matalalla lämmöllä noin minuutin ajan.

Nosta lämpötilaa hieman ja lisää kananpalat sipulien sekaan. Sekoittele hyvin, jotta kanat ruskistuvat hyvin. Lisää tomaatit ja kanaliemi. Anna muhia kannen alla keskilämmöllä 35-45 min.

Kun ruoka on valmis, koristele tuoreella korianterilla ja tarjoile riisin kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: