Kana Kozhambu

600 g kanaa paloina
2 isoa sipulia silputtuna
2 isoa tomaattia paloiteltuna
2 tl inkivääritahnaa
1 tl valkosipulitahnaa
½ tl kurkumaa
2 tl chiliä
½ tl korianterijauhetta
½ tl kuminajauhetta
1 tl Garam masalaa
suolaa maun mukaan
1 tl öljyä
Korianterin lehtiä ja curry-lehtiä

Kuumenna öljy suuressa pannussa, lisää garam masala ja sipulit. Ruskista sipuleita hetki ja lisää sitten inkivääri- ja valkosipulitahna. Lisää sitten tomaatit ja loput mausteet. Paista seosta hetki ja lisää mukaan tilkka vettä.

Lisää sitten kanapalat ja vettä sen verran että kananpalat peittyvät. Peitä kannella ja anna muhia 30-60min.

Kun öljy alkaa kerääntyä pintaan kozhambu on valmis (rakenteen tulisi olla keittomainen). Lisää korianterin- ja currylehdet päälle koristeeksi. Tarjoile riisin kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: