Herne Kulla


5 dl basmatiriisiä
1½ l vettä
2½ dl herneitä
4 tl suolaa
1-2 rkl garam masalaa
kourallinen cashew-pähkinöitä (paistettu gheessä)

Paista riisejä kunnes vähän ruskistuvat ja lisää sitten vesi. Anna kiehua vartin ja lisää sitten herneet ja suola. Peitä kannella ja kiehuta kunnes riisi on kypsää. Kaada kypsä riisi isolle lautaselle ja ripottele päälle garam masalaa ja cashew-pähkinöitä, sekoita hyvin. Tarjoile kuumana.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: