Valkosipuli-persilja-ciabatta

Katselin eilen Jamie Oliverin kokkausohjelmaa ja siinä Jamie pyöräytti tämmöisen ciabattan käden käänteessä ja siitä hetkestä asti en muuta ajatellutkaan kuin tämän herkun valmistamista ja varsinkin syömistä… 😛 Nyt se on tehty ja maistettu ja ai että!!! TÖRKEEEEEEN HYVÄÄÄÄÄ! Suosittelen! Lyö kyllä kaupan valmispakastevalkosipulipatonkikököt anytime. 😉

Tarvitset:
1 ciabatta
1-2 dl tuoretta lehtipersiljaa
1 yksikyntinen valkosipuli
oliiviöljyä (paljon) 😀
suolaa, pippuria ja kuivattua oreganoa

Aseta ciabatta leivinpaperin päälle ja leikkaa siihen ensin syvä viilto keskelle pystysuuntaan ja sen jälkeen vielä sivuttain viillot (jätä leikkaamatta pohjaan asti, jotta leipä pysyy kasassa, mutta niin että siitä on helppo repiä paloja paistamisen jälkeen).

Levitä päälle oliiviöljyä (niin että sitä menee myös viilloista sisään) ja ripottele päälle suolaa, pippuria ja oreganoa.

Murskaa valkosipuli ja sekoita se persiljasilpun ja oliiviöljyn kanssa. Levitä seos ciabattan päälle ja työnnä myös kunnolla viilloista sisään.

Kaada leivän päälle noin 1dl vettä ja rullaa leivinpaperi ciabattan ympärille. Paista 150 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä.

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 21, 2014 @ 22:40:52

    Mä olen hakdahtanut J.Oliverin resepteihin. Tääkin kuulostaa herkulta.

    Vastaa

  2. Nuura
    Tam 21, 2014 @ 22:41:39

    haha siis haksahtanut…:)

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: