Murgh Kari (Chicken curry)

1 kg kananrintaa paloiteltuna
2 tl suolaa
1½ dl ruokaöljyä
3½ dl silputtua sipulia
1 rkl murskattua valkosipulia
1 ½ tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl currya
1 tl jauhettua kuminaa
1 tl kurkumaa
1 tl korianterijauhetta
1 tl cayennenpippuria
1 rkl vettä
1 prk tomaattimurskaa
2½ dl ruokajogurttia
2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
1 tl suolaa
1½ dl vettä
1 tl garam masala
1 rkl sitruunamehua

Mausta broilerin palat 2 tl suolaa.

Kuumenna öljy isossa paistinpannussa, ruskista kananpalat pikaisesti ja siirrä sitten lautaselle odottamaan.

Vähennä lämpöä pannulla ja lisää öljyä, sipulit, valkosipulit ja inkivääriraaste. Sekoita curry, kumina, kurkuma, korianteri, cayenne ja 1 rkl vettä ja kaada se sipuliseokseen, anna muhia noin 1 minuutin ajan samalla sekoittaen.

Sekoita tomaatit, jogurtti, 1 rkl hienonnettu korianteria ja 1 tl suolaa seokseen. Kaada lautasella olevat broilerit pannulle. Kaada 1½ dl vettä seokseen, kiehauta. Ripottele garam masala ja 1 rkl korianteria kanan päälle.

Peitä paistinpannu kannella ja hauduta noin 20 minuuttia. Ripottele päälle sitruunamehua ja tarjoile.

Alkuperäinen resepti täältä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: