Pinjan tulinen inkiväärilohi

Tämä oli tämmönen omakeksimä resepti, jonka päätin laittaa jakoon, kun pelitti niin hyvin. 😛

Ainekset:
600-800g lohifilettä
3 rkl korianteritahnaa
3 rkl sambal oelekia (tai muuta chilitahnaa)
kourallinen garisiivuja
suolaa maun mukaan

Aseta lohi folion päälle uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta pinta suolalla. Levitä sitten sen päälle korianteri- ja chilitahna. Lopuksi asettele garit päällimmäiseksi ja peitä foliolla. Paista 225 asteessa n. 40 minuuttia.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: