Mausteista pangasiusta

Ainekset:
500g pangasiusfilettä
1 kananmuna
korppujauhoja
suolaa maun mukaan
1 tl chiliä
1 rkl korianterijauhetta
2 tl jeeraa
1 tl paprikajauhetta
voita paistamiseen

1. Levitä mausteet kalojen päälle tasaisesti. Sekoita kananmuna kulhossa ja pyörittele kalat siinä ja sen jälkeen korppujauhoissa. Sulata voita pannulla ja aseta kalat pannulle. Paista molemmin puolin kunnes ovat kypsiä. Tarjoile esimerkiksi perunamuussin ja salaatin kera.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 23, 2014 @ 19:09:06

    Tämä on muuten erinomaista kalaa.Maku aivan kuin ahven tai muu vastaava suomalainen valkoinen kala (hauki/kuha?)On muistaakseni vietnamista?Jokatapauksessa oli edullistakin niin kannattaa kokeilla.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: