Pinjan pikasuklaakakku

Tämä on todella hyväksi todettu resepti. Tämän tekemiseen kuluu minulta maksimissaan 20 minuuttia, eli loistava ohje kiireiselle emännälle. 😉 Tämä oli jo toinen kerta tällä viikolla, kun pyöräytin kakun tämän ohjeen mukaan..

Ainekset:
1 tumma kakkupohja (valmis pohja)
2 prk kermaa
1 levy Fazerin Sinistä
1 prk maitorahkaa (tai sama määrä ruokajogurttia)
4-6 rkl mansikkahilloa
2 dl maitoa
vaniljasokeria
sokeria
Pirkan mansikkatäytteisiä suklaapalloja

1. Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa.

2. Vatkaa yksi purkillinen kermaa vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka ja sulanut suklaa.

3. Irrota kakkukerrokset toisistaan ja kostuta ensimmäinen kerros maidolla, johon on sekoitettu 1 tl vaniljasokeria. Levitä sen päälle sitten mansikkahilloa ja hillon päälle kerros suklaa-kerma-rahkaa. Aseta toinen kakkukerros kerman päälle ja kostuta ja päällystä se samoin.

4. Kun laitat kansikerroksen kerman päälle, kostuta sekin ja laita loput suklaakermat kannen keskiosaan. Laita kakku jääkaappiin odottamaan.

5. Vatkaa toinen kerma ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä se kakun päälle, niin että kakun keskelle jää suklaakermaympyrä. Ripottele päälle suklaapalloja. Valmis! Jätä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: