Itämainen kala-katkarapukeitto

1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 dl riisiä
300 g kirjolohisuikaleita (sis. suolaa 1 %)
2 rkl limetinmehua
2 tl inkivääritahnaa
1 ps (180 g) katkarapuja (pakaste)
2 – 3 tomaattia
tilliä hienonnettuna
(n. 1/2 tl suolaa)

1. Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio. Lisää riisi. Keitä kannen alla 10 – 12 minuuttia.
2. Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.
3. Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit. Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä. Lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: