Semolinakeitto

2-3 rkl öljyä
2-3 rkl tomaattipyrettä
puolikas sipuli
1 kokonainen valkosipuli
2 l vettä
4 munaa
1,5 dl hienorakeista semolinaa
1 dl viinietikkaa
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl kuminaa
1 rkl tabilia
1-2 rkl kuivattua minttua
harissaa oman maun mukaan

Kuumenna kattilassa öljy, tomaattipyree ja puolikas (ei silputtu, mutta lohkottu) sipuli. Lisää puoli litraa vettä ja suola, pippuri, kumina, tabil ja harissa. Purista joukkoon myös kokonainen valkosipulin kynsi. Kiehauta.

Sekoita 1.5 litraa viileää vettä ja semolina. Semolina lisätään aina viileään veteen klimppiytymisen estämiseksi. Kaada semolinavesi kattilaan muiden ainesten sekaan. Anna kiehua välilla sekoittaen, kunnes semolina on kypsää. Riko kulhoon munat ja sekoita joukkoon viinietikka ja minttu. Kun semolina on valmis, kaada munaseos keittoon, mutta älä sekoita. Anna kypsyä hetken ja tarkasta maku.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: