Jauhelihapasteijat

1 pkt lehtitaikinaa
400g jauhelihaa
½ punainen paprika, pieneksi pilkottuna
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
1 tl paprikajauhetta
1tl jauhettua kuminaa
suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Silppua sipuli ja valkosipuli ja paista niitä pannulla muutaman minuutin. Lisää jauheliha, paprika ja mausteet. Paista kunnes jauheliha täysin ruskistunut.

2. Anna täytteen jäähtyä hetken ja lisää sekaan sitten tuorejuusto. Sekoita hyvin.

3. Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia ja venyttele paloja hieman isommiksi. Laita taikinan keskellä ruokalusikallinen jauhelihatäytettä ja käännä taikina kaksikerroin. Painele reunat sormilla kiinni. Lopuksi painele reunat vielä haarukalla ja voitele kananmunalla.

4. Paista 200 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Tam 20, 2014 @ 22:18:00

    Nää vooitaikinajutskat on aina niin törkeen hyviä.Itse käytän paljon chilipaprikatuorejuustoa tai ruohosipuliversiota.Mexicolaisen vivahteen saa ripauksella tummaa kaakaojauhetta.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: