Banaanineliöt

Ainekset:

* 300 g Digestive-keksimurua
* 1 dl sokeria
* 1 dl voisulaa

* Pinnoite:
* 1 dl voita
* 1 tl raastettua sitruunan kuorta
* 1 rkl sitruunamehua
* 4 banaania – leikattu n. 1cm siivuiksi
* 1 dl fariinisokeria
* ½ tl Muskottipähkinää

Murskaa Digestive-keksit kaulimen avulla (keksit muovipussissa). Yhdistä keksinmurut, 1 dl sokeria ja 1 dl voisulaa kulhossa, sekoita hyvin. Painele seos voideltuun uunivuokaan (minä käytin kahta pientä). Paista 5 minuuttia 190 °.

Sulata 1 dl voita miedolla lämmöllä pannulla. Lisää sitruunan kuori, sitruunan mehu ja banaanit. Sekoita kunnes banaanit ovat päällystetty voilla. Asettele banaanit pohjan päälle. Ripottele päälle fariinisokeria ja muskottipähkinää. Paista 190 ° 12-15 minuuttia tai kunnes seos rupeaa kuplimaan. Leikkaa paloiksi ja tarjoile lämpimänä.

Tarjoile kerman kanssa! 😛

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Anna
    Elo 05, 2011 @ 11:52:01

    Nämä näyttävät hyviltä, niin kuin sun reseptit aina. Tästä tulee mieleen omena-kaurapaistos (apple crumble) mutta eri hedelmällä 🙂

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: