Halloumi-kikhernesalaatti

125 g halloumijuustoa
1 prk säilykekikherneitä
1 dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
50 g rucolaa
öljyä paistamiseen

Kastike:
1 valkosipulin kynsi
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl hunajaa
0,5 tl sambal oelek-maustetahnaa

Viipaloi halloumi. Valuta liemi säilykkeistä. Sekoita kikherneet ja tomaatit rucolan kanssa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. Asettele salaattia lautasille. Grillaa juusto kullanruskeaksi. Nostele halloumiviipaleet salaatin päälle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: