Pyttipannu

Tämä on kyllä suomalaisen keittiön parhaimmistoa makunsa ja yksinkertaisuutensa puolesta!

Ainekset:
500g perunaa (minä käytin uusia perunoita)
400g kalkkuna/broilerimakkaraa
1 sipuli silputtuna
loraus öljyä paistamiseen
suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Pilko perunat, sipuli ja makkarat kuutioiksi.
2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja perunat. Paista noin 10 minuuttia.
3. Lisää makkarat ja mausteet. Jatka paistamista, kunnes perunat ovat kypsiä ja saaneet ruskean pinnan.
4. Tarjoile ketsupin ja salaatin kera.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: