Sambal Goreng Buncis

Vihreitä papuja indonesialaiseen tyyliin. Hyvin yksinkertainen mutta maukas resepti, josta tulee mukava lisuke.

Ainekset:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl sokeria
1 rkl Sambal Oulek
1 tlk tomaattimurskaa
250 g tuoreita vihreitä papuja
3 rkl Kecap Manis
1 rkl ruokaöljyä

Kuutioi sipuli ja murskaa valkosipuli. Paista öljyssä muutama minuutti. Lisää inkivääri, sokeri ja Sambal Oulek ja paista vielä minuutti. Kaada tomaattimurska sipulien sekaan. Anna kiehahtaa. Lisää pavut ja Kecap Manis. Anna hautua hetki ja tarjoile.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: