Ayam Bali

Balilaista paistettua kanaa.

Ainekset:
4 kanapihviä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
4 Kukui-pähkinää (”kynttiläpähkinä”)
2 ½ cm tuoretta inkivääriä
250 ml kookosmaitoa
1 rkl Kecap Manis
2 tl Sambal Oulek
1 tl fariinisokeria

Soseuta sipuli, valkosipuli, inkivääri, Kemiri ja Sambal Oulek tehosekoittimessa tai morttelissa.

Kuumenna öljy isossa syvässä paistinpannussa ja ruskista kanoja noin 10 min. Siirrä kanat sivuun odottamaan.

Paista sosetta 5 min. samassa paistinpannussa. Lisää loput ainekset ja anna kiehahtaa. Lisää kanat ja keitä 30 min. Tarjoile kuumana.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: