Pancarli Bulgur Salatasi

Eli punajuuri-bulgursalaattia 🙂

1½ dl bulguria
50 ml oliiviöljyä
1 sipuli, kuutioituna
1 rkl tomaattipyrettä
1 dl sitruunamehua
½ tl suolaa
1 tl kuminaa

Laita bulgur isoon kulhoon ja kaada 5 dl kuumaa vettä päälle ja anna niiden turvota noin 5 minuuttia. Paista sipulit ja oliiviöljy kattilassa, kunnes sipulit ovat vaaleanruskeita. Lisää suola, tomaattipyree, sitruunamehu ja kumina.

Valuta bulgur ja sekoita se sipulien sekaan puuhaarukalla. Keitä noin 10 minuuttia keskilämmöllä. Peitä sitten kannella ja anna sen jäähtyä.

Kun se on jäähtynyt, lisätään seuraavat:

1½ dl silputtua persiljaa
1 dl tilliä, silputtuna
2 rkl tuoretta minttua, hienonnettuna
3-4 kevätsipulia, viipaloitu
300g viipaloituja punajuuria

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: