Alicha

Alicha on mausteinen lihapata Eritreasta.

1 iso sipuli viipaloituna
2 rkl öljyä
1 kg naudanlihaa pilkottuna
2 valkosipulinkynttä viipaloituna
suolaa maun mukaan
1 vihreä chili viipaloituna
1 tl tuoretta inkivääriä
1 tl morttelissa jauhettuja ruskeita sinapinsiemeniä
1 tl juustokuminaa
1 tl kurkumaa
4 dl vettä

Paista sipulia öljyssä 3 minuuttia, lisää lihapalat ja ruskista 5 minuuttia useaan kertaan sekoittaen. Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Kiehauta ja keitä hiljaa kannen alla 45 minuuttia. Lisää vettä tarpeen mukaan.
Tarjoa valitsemasi lisukkeen kanssa.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: