Tomaatti-korianterileipä

Tässäpä mun versioni tästä reseptistä. Tuunasin sitä hiukan…:)

Täyte:
4 tomaattia
2 tl valkosipulimurskaa
3 rkl korianteria silputtuna
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria maun mukaan

Taikina:
1 pss kuivahiivaa
4 dl lämmintä vettä
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1½ dl semolinaa
1½ dl ruisjauhoja
8 dl vehnäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä

1. Liuota hiiva veteen ja lisää suola, sokeri, semolina ja ruisjauhot. Sekoita hyvin.
2. Vaivaa vehnäjauhot taikinan sekaan vähitellen ja lopuksi lisää oliiviöljy.
3. Peitä pyyhkeellä ja jätä lämpimään paikkaan kohoamaan siihen asti, että tomaattitäyte on valmis. –>
4. Pilko tomaatit ja laita ne uunivuokaan. Kaada päälle oliiviöljy, korianterisilppu, suola ja pippurirouhe. Laita uuniin paistumaan tunniksi.

5. Anna tomaattien jäähtyä ja vaivaa ne sitten taikinan sekaan. Lisää vähän jauhoja ja jätä taas kohoamaan 15 minuutiksi.
6. Muotoile taikinasta kaksi leipää eri uunipelleille ja voitele oliiviöljyllä. Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: