Shigni

Shigni on perinteistä somalialaista chilikastiketta, jota tarjoillaan riisin tai spagetin kanssa. Tämä on myös erinomaista dippikastiketta ja säilyy kylmässä muutaman päivän.

Ainekset:
2 isoa punaista chiliä
2 luumutomaatteja
1 rkl hienoksi silputtua korianteria
1 ½ tl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
1 rkl tamarinditahnaa
1 rkl tamarindin massaa

Yhdistä kaikki ainekset tehosekoittimessa. Prosessi on nopea, noin 4 minuuttia (kastike on valmis, kun se on tasaista).

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: