Seafood pasta

Tämä on taas tämmönen omasta päästä pyöräytetty resepti… maukasta tuli! Mausteita kantsii säätää omanlaisiksi..

Ainekset:
4 surimipuikkoa paloiteltuna
1 prk tonnikalaa
100 g katkarapuja
1 tlk tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl inkivääriä viipaloituna
öljyä
1 pkt spagettia
1 rkl kuivattua persiljaa
1 rkl kuivattua korianteria
suolaa maun mukaan
½ tl chiliä
1 tl paprikajauhetta
1 rkl korianterijauhetta

1. Paista sipulisilppu, valkosipulimurska ja inkiväärit öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua kannen alla n. 10 minuuttia.

2. Lisää tonnikala, surimipuikot ja katkaravut. Kypsennä noin viisi minuuttia ja sulje sitten levy. Jätä kuitenkin levyn päälle muhimaan jälkilämmöllä kansi päällä.

3. Keitä spagetti suolatussa vedessä ja lisää tomaattikastikkeen sekaan. Sekoita.

4. Tarjoile esimerkiksi parmesanjuuston kera. 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: