Karppaajan uuniseiti

800g seitiä annospaloina
2 suurta purjoa
3-4 dl kermaa
1,5-3 rkl sinappia oman maun mukaan
valkopippuria
suolaa oman maun mukaan
1-2 dl juustoraastetta

Halkaise purjosipulit ja huuhtele, siivuta noin 2 mm paksuiseksi ja laita uunivuuan pohjalle. Lado purjon päälle seitipalat.

Laita kulhoon kerma, sinappi, suola ja pippuri ja sekoita. Tarkista kermaseoksen maku (saa olla hiukan suolaista). Kaada liemi kalojen päälle vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea ja purjot kypsiä (n. 45 min). Tarjoile höyrytetyn parsakaalin kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: