Tulista pastaa ja grillattua lohta

Halusin tänään testata mikron grillitoiminnon. Ainakaan kalan kanssa se ei tuntunut toimivan toivotulla tavalla… väriä tuli aika heikosti.. ehkä olisi pitänyt pitää mikrossa pitempään, mutta kalaa ei viitsi liian kauan kypsennellä, sillä hyvin pian kalasta tulee ylikypsä. Väriä pinnassa tai ei, maku oli hyvä anyway. 🙂

Tarvitset:
• 700 g nahatonta ja luutonta taimen- tai lohifilettä
• 1 – 2 tl suolaa
• 1 tl pippurisekoitusta
• 6 – 8 auringossa kypsynyttä tomaattia
• 1 – 3 punaista chiliä
• 1 valkosipulinkynsi
• 1 sipuli
• 1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa tai 1 tl kuivattua
• 2 rkl oliiviöljy-suolapippuriseosta
• Pastaa neljälle hengelle

TEE NÄIN:
Puhdista chilit ja poista kaikki siemenet. Jauha chili ja tomaatit tehosekoittimessa karkeaksi massaksi. Puhdista ja pilko sipuli sekä valkosipuli ja sekoita ne oliiviöljyyn.

Lisää nämä tomaattimassaan ja keitä paksuksi kastikkeeksi. Kuiva basilika lisätään jo tomaatteihin, jotta se saa hautua. Lisää tuore basilika ja mausta sopivaksi suolalla ja pippurilla.

Leikkaa kala suuriksi viipaleiksi ja kaada suola-pippurisekoitus päälle. Paista viipaleet kullanruskeiksi grillissä tai öljyn/voin kera paistinpannulla. Keitä pasta neljälle hengelle. Tarjoile pasta paistetun kalan ja kastikkeen kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: