Marokkolainen limonadi

2,5 dl sitruunamehua
2,5 dl hienoa sokeria
1 tl appelsiininkukkavettä
2,5 l kylmää vettä
4 mintun vartta
1 sitruuna ohuina viipaleina

Yhdistä sitruunamehu ja sokeri isossa astiassa tai kahdessa kannussa. Anna seistä 30 minuuttia tai kunnes sokeri on liuennut. Lisää appelsiininkukkavesi, kylmä vesi, minttu ja sitruuna. Sekoita hyvin. Tarjoile.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

3 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. sari stadig
    Hel 11, 2011 @ 11:00:37

    ihania ruoka ohjeita

    Vastaus

  2. Hiba
    Hel 12, 2011 @ 23:45:39

    Pitkästä aikaa oikein ajan kanssa aloin selailemaan blogiasi. Pitää laittaa tämä resepti korvan taakse kesää varten. Todella kaunis tuo kannu muuten!

    Vastaus

    • pinja85
      Hel 13, 2011 @ 01:17:14

      Lainakannu naapurista 🙂 Järjestin marokkolais-teemaiset polttarit, joten haalin mahdollisimman paljon rekvisiittaa tuosta seinän takaa.. 😉 Tää on kyllä kiva resepti, tosi helppo ja nopea… laitetaan ehdottomasti kokeiluun kun kesän kuumuus taas iskee. 🙂

      Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: