Cajunlohta ja nachosalaattia

Tässä kevyt vaihtoehto iltaruoaksi. 🙂

1 kg lohta
cajunmaustetta maun mukaan
suolaa maun mukaan
sitruunamehua

1 ruukku lehtisalaattia
kirsikkatomaatteja puolitettuna
1 pss maissia (pakaste)
1 punasipuli
nachoja

1. Mausta lohi suolalla ja cajunmausteella ja purista päälle sitruunan mehua. Paista 175 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

2. Sekoita salaattiainekset kulhossa.

Tarjoile lohi ja salaatti salsan, kermaviilin ja guacamolen kanssa. 😛

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: