Sitruunarahkakakku

Tämä on ns. juustokakku, mutta koska siinä ei ole hitustakaan juustoa, nimesin sen rahkakakuksi. 🙂

Ainekset:

Pohja:
200g digestive-keksejä
1 prk hedelmäsosetta

Täyte:
2½ dl kermaa
1 prk maitorahkaa
3 rkl vaniljakreemijauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
3 rkl sitruunamehua

Kiille:
2½ dl Funlight appelsiinimehua
2 rkl sitruunamehua
1½ dl hyytelösokeria

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Murenna keksit kaulimella muovipussissa tai esimerkiksi morttelissa. Kaada keksimurut irtopohajvuoan pohjalle ja sekoita hedelmäsose muruihin. Painele jauhotetuilla sormilla tasaiseksi ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen loput täytteen ainekset. Kaada keksipohjan päälle ja tasoita.

Keitä mehu kattilassa, lisää sitruunamehu ja hyytelösokeri. Anna jäähtyä hetken ja lusikoi sitten varovasti kakun päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi. Koristele esimerkiksi ohuilla sitruunansiivuilla. 🙂

Advertisements

2 kommenttia (+lisää omasi?)

  1. Nimetön
    Tam 02, 2012 @ 14:19:26

    Hei, saisiko rahkakakun reseptin julkaista Muksun sivuilla?

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: