Harissa-hunaja-uunilohi

Ainekset:
Kokonainen lohi tai kirjolohi (leikkaa pää ja evät pois ja avaa kala keskeltä)
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
1,5dl hunajaa
2 tl harissaa

Hiero lohi oliiviöljyllä ja mausta suolalla. Laita pellille tai uunivuokaan, vuoraa foliolla ja paahda 10 minuuttia 200 asteessa.
Sillä välin sekoita harissa ja hunaja kulhossa.

Levitä harissa-hunajaa lohen päälle ja säästä siitä hieman myöhemmäksi. Paista vielä 10-15 minuuttia (riippuen kalan koosta).. ja avaa uuni välillä ja lusikoi reunoille valunutta hunajaa lohen päälle. Kun lohi on kypsä ja rapea päältä, ota se uunista ja levitä vielä sivuun asettamasi harissa-hunajan jämä sen päälle. Tarjoile heti. 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: