Fasun ruispohjapizzat

Tänään mies päätti pyöräyttää meille herkkupitsat, joiden resepti piti ehdottomasti laittaa jakoon.. tuli niiiin nannaa. 😛

Ainekset:
5 dl ruisjauhoja
2,5dl vehnäjauhoja
1 pss kuivahiivaa
5 dl vettä

Päälle kanapitsaan:
tomaattimurskaa
300g broilerinsuikaleita
1 prk ananaspaloja
1 dl aurajuustoa muruina
150g katkarapuja
oreganoa maun mukaan

Seafoodpitsaan:
200g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
1 dl surimipuikkoja paloiteltuna
1 prk simpukoita
2 tomaattia viipaleina
150g mozarellajuustoa
oreganoa maun mukaan

HUOM! Pitsoihin ei lisätä ollenkaan suolaa… täytteistä tulee sitä muutenkin ihan reippaasti!

Sekoita hiiva lämpimään veteen. Ja lisää sitten jauhot pikkuhiljaa sekoittaen. Vaivaa taikinaksi. Anna kohota ainakin 30 minuuttia. Jaa taikina kahteen osaan ja levitä kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä päälle tomaattimurskaa ja muut täytteet. Viimeiseksi juustot ja oregano. Paista uunissa 220 asteessa noin 15 minuuttia. Nauti. 😛

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. miitsi
    Tam 14, 2011 @ 19:48:30

    namiiiii…. maistuu varmaan ihan yhtä hyvältä kun näyttääkin… 😛 *pitää tehä joku kerta…i must!!!!*

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: