Suklaa-mansikkakakku

Tänään tuli yksi vuosi lisää mittariin ja poikani halusivat tehdä äipälle kakun… joten autoin pikkukokkeja tekemään oman synttärikakkuni. 😉 Helpottaakseni projektia, käytimme valmista kaupan kakkupohjaa.

Ainekset:
Pohja
3-kerroksinen vaalea kakkupohja
3 dl maitoa
vaniljasokeria

Täyte
Mansikkahilloa
1 levy tummaa suklaata
2,5dl kermaa
vaniljasokeria

Päälle
2,5 dl kermaa
Marianne Crushia
2 dl kuivattuja mansikoita

Laita suklaalevy vesihauteeseen sulamaan. Samalla vatkaa kerma (mausta se vaniljasokerilla). Sekoita sulanut suklaa kerman sekaan ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Kostuta ensimmäinen kerros maidolla, johon on sekoitettu vaniljasokeria. Levitä reipas kerros mansikkahilloa päälle. Aseta seuraava kerros hillon päälle ja kostuta sekin. Ota suklaakerma jääkaapista ja levitä toisen kerroksen päälle tasaisesti. Aseta päällimäinen kerros suklaakerman päälle ja kostuta. Laita jääkaappiin maustumaan pariksi tunniksi.

Vatkaa kerma ja mausta sokerilla ja/tai vaniljasokerilla (oman maun mukaan). Levitä ohut kerros kakun päälle ja reunoille.

Ripottele Marianne Crushia kakun reunoille. Asettele kuivattuja mansikoita kakun keskelle ja pursota kermalla kauniisti mansikoiden viereen.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: