Rapupiiraat

2,5 dl rapua, hienonnettuna (mä laitoin sekaan myös muita simpukoita ja katkarapuja, joten väri ei ole sen takia kovin punainen) 🙂
1 dl majoneesia
1 tl raastettua limen kuorta
1 rkl korianteria, hienonnettuna
2 kevätsipulia, hienonnettuna
2,5 dl korppujauhoja
1 kananmuna
jauhoja

1. Yhdistä ravunliha, majoneesi, limen kuoriraaste, korianteri, kevätsipuli, korppujauhot ja kananmuna
kulhossa.
2. Muotoile taikinasta palloja ja litistä hieman.
3. Pyörittele jauhossa.

4. Paista kunnes kullanruskeaksi, anna jäähtyä paperipyyhkeiden päällä.

Alkuperäinen resepti täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: