Maissi-katkarapupiiraat

En keksinyt järkevämpää nimeä näille mollukoille…. mikä on ”fritters” suomeksi??!! 😀

2,5 dl maissia
1 rkl ruohosipulia tai kevätsipulia silputtuna
1,25 dl keitettyjä katkarapuja, hienonnettu
1 kananmuna, keltuainen ja valkuainen erotettuna toisistaan
2 rkl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippurijauhetta

1. Yhdistä maissi, ruohosipuli, katkaravut, suolaa, pippuria ja keltuainen kulhossa.
2. Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää maissimössö seokseen.
3. Lisää jauhot ja sekoita.

4. Pudota lusikallinen kuumaan öljyyn.

5. Poista pallura lusikalla ja anna jäähtyä paperipyyhkeen päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: