Taatelikakku

Sain työkaverilta herkullisen taatelikakkureseptin..:P

1 pkt taateleita
3 dl vettä
200g maidotonta margariinia/voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 rkl vaniljasokeria
3½ dl vehnäjauhoja

—jos haluaa kakkuun enemmän mausteita, voi lisätä myös 1tl kanelia ja 1tl neilikkajauhetta🙂 —

Keitä taatelit vedessä kunnes pehmenevät. Vatkaa tasaiseksi soseeksi, lisää margariini ja anna jäähtyä.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kananmunat taikinaan yksitellen samalla vatkaten ja lisää sitten jauhot pienissä erissä. Sekoita tasaiseksi ja kaada kuivakakkuvuokaan (joka on voideltu ja korppujauhotettu).

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin tunnin ajan.

Ripottele päälle tomusokeria jos haluat🙂

1 kommentti (+lisää omasi?)

  1. Nuura
    Jan 20, 2014 @ 20:54:09

    Nam.Tämä on tosi hyvää ja säilyy useamman päivän maukkaana.Siis maku vielä paranee, jos malttaa odotella.Pakkasenkin jälkeen kuin just leivottu.Itse tosin paistelen kaikki keskitasolla ja lämmöllä, koska muuten saattaa pohja palaa.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kunto Plus

%d bloggers like this: